Wednesday, 6 June 2012

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Mak

Subhanallah! esok merupakan hari ulang tahun buat mak saya yang sangat-sangat saya kasihi di dunia dan akhirat. Alangkah gembiranya hati ini kalau dapat sambut ulang tahun kelahiran di sisi mak,, Boleh jadi, mak akan lebih rasa dihargai bila anak-anak mak menyambut hari lahir mak disamping mak kan? Sayangnya mak, kami jauh diperantauan dan kebetulan hari esok,7 jun jatuh pada hari kerja dan bukannya hari cuti.

Tambahan pulak, tuntutan tugas yang sangat menghimpit buatkan anak mak ni rasa sangat sedih bila tak dapat menyambut dan meraikan mak pada hari esok. Apapun, kejutan tetap akan berlaku untuk hari esok! hihi,, semoga mak akan lebih gembira dan ceria sebaik saja kejutan itu tiba untuk hari esok yea.

Mak,, walaupun jauh dan tahun ni xdapat menyambut dan meraikan mak sempena ulang tahun kelahiran mak, tapi mungkin mak perlu tau yang anak mak ni sangat sayang pada mak. Doa pada mak, semoga mak sentiasa sihat,panjang umur dan Allah sentiasa merahmati mak dan mengasihi mak berpanjangan. Semoga umur mak sentiasa diberkati Allah dan harapnya mak sentiasa ceria dan bahagia...

Sebenarnya, xada perkataan dan tulisan yang mampu ditulis dan diungkapkan disini untuk menggambarkan kasihsayang anakmu ini padamu,,hanya Allah saja yang tahu macamna kasih dan sayangnya daku padamu,mak. Semoga Allah panjangkan usia mak dengan penuh keberkatan dan dilimpahkan kurniaan yang membahagiakan dunia dan akhirat. Insya Allah., buat mak yang banyak berjasa pada kami, Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Mak,,No comments:

Post a Comment