Saturday, 21 April 2012

Shooting, shooting!!

Assalamualaikum buat semua, semoga anda berada dalam rahmat Illahi hendaknya.. Saya ingin menulis sikit saja untuk malam nih, iaitu berkenaan dengan beraksi di depan kamera. hihi..

Sebelum nih, bila tengok artis-artis yang berlakon dalam tv dan sebagainya nampak macam mudah, tapi bila sendiri yang lakukan masya allah punyahlah payah. Shooting nih pun bukannya nak masuk dalam mana-mana lakonan drama, tapi just untuk siapkan assignment yang memerlukan rakaman dibuat mengenai presentation. Tu pun punyalah seksa. sampaikan nak bercakap pun kadang-kadang tak terkeluar dari mulut. fuhh,, memang bukand arah pelakon agaknya. hihi. Apapon, semua itu dah pun selesai tengahari tadi bersama rakan-rakan dalam kumpulan. Start buat rakaman sejak pukul 10 pagi dan selesai jam 12 tengahari. Awalnya ingatkan sekejap saja, tapi mengambil masa jugak rupanye,, padahal nak buat rakaman hanya untuk 20 minit saja..urmm,, Alhamdulillah selesai semua dan dah pun submit. sekarang mahu fokus pada yang lain pula. ;p

2 comments:

  1. but at least dah ada pengalaman , dan sudah mencuba :)

    ReplyDelete
  2. Ini kisah tia : t.ksih tia,,

    ReplyDelete