Friday 3 June 2011

Coretan semalam

Assalamualaikum dan doa sy pada anda semua sihat dan berbahagia disamping orang yang tersayang.

saya mengikuti beberapa blog yang ditulis oleh rakan-rakan blogger saya dan antara penulisan berkenaan saya membaca suatu artikel yang menulis mengenai saat pemergian orang yang dikasihi dan bermakna buat dirinya. Saya turut bersimpati mengenainya. Saya juga pernah melalui keadaan sama dan pedihnya sangat memilukan. Tak mampu nk menggambarkan dengan kata-kata melainkan mereka yang pernah melalui situasi sama yang dapat memahami keadaan berkenaan.

Buat rakan itu, takziah diucapkan. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya. Insya Allah. Kemudiannya, saya berpindah pula ke satu lagi blog yang menceritakan mengenai saat bahagia bagi yang ingin melangkah ke gerbang perkahwinan dan juga melalui majlis pertunangan. Buat mereka tahniah diucapkan.

Menyentuh mengenai penulisan oleh vip yang menyentuh skop politik, saya kira tak perlu disentuh disini. Buat pensyarah saya yang baru mempunyai blognya yang tersendiri dan menghantar email kepada saya untuk melayari blognya, sukacita dimaklumkan yang saya telahpun melayari blog encik dan saya tertarik mengenai skop yang encik nak utarakan dalam blog encik mengenai fluid & lubrication yang biasanya dibincangkan oleh pakar-pakar dalam kejuruteraan mekanikal. Namun, sehingga kini saya masih tertunggu-tunggu update tuan yang terbaru untuk saya turut mendalami ilmu kejuruteraan bendalir itu. Sangat menghargai emangat tuan untuk berkongsi ilmu. t.ksih.

Sementara lain-lain blog yang disinggahi saya, ingin saya nyatakan buat anda yang juga ada diantarannya merupakan kawan-kawan sejak sekolah rendah lagi, bahawa penulisan anda sangat baik dan teruskan berkarya dan insya allah saya akan mengikuti perkembangan penulisan saudara-sauadara semua walaupun, tidak semua yang saya meninggalkan komen.

Di ruangan ini, saya sedang mengumpulkan beberapa input dan juga mencari sesuatu yang ingin dikongsi bersama anda semua. insya allah. Buat semua blogger, selamat meneruskan penulisan anda dengan penuh semangat karyawan dan menjadikan blog-blog anda sebagai sesuatu yang menarik untuk dibaca!

No comments:

Post a Comment