Sunday, 21 October 2012

Selesai Menjawab Exam Midterm

Syukur alhamdulillah.. selesai semuanya pada hari ini. Exam pertengahan semester memang buatkan jadual hidup ni jadi tak tentu arah..Apa tidaknya, bermula dari pagi hingga ke malam jadual semakin padat. Sebelum ni aku hanya fokus pada bidang tugas di tempat kerja.. tapi bila dah bekerja sambil belakar nih,kenalah bijak membahagikan masa untuk semuanya.

Semester ni sangat mencabar bila masa semakin menghimpit sampaikan tak sempat nk study pun,,tadi pun main hentam dan tawakal jer..Apapun, aku harap semoga mereka-mereka yang mendoakan dan juga turut membantu untuk aku menghadapi peperiksaan ni, aku nak ucapkan berbanyak terima kasih, Semoga Allah merahmati anda semua. Amin,,terutama sekali buat dia yang jauh di sana.. ;)

Selepas ni, nak fokus pada assignment yang masih banyak berbaki yang belum settle-settle lagi tu..dan jugak untuk fokus pada bidang tugas terutama bagi penumpuan 2 buah projek baru 1. Tapak Semaian Padi dan 2. Pusat Belian Padi. Semoga Allah mudahkan urusanku ini Ya Allah..

Kepada pembaca dan kawan2 semua, doa2kan agar dipermudahkan segala urusan yang juga menjadi sebahagian daripada ibadat, insya Allah..

No comments:

Post a Comment